Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

ZENZ

Opspar 7 % i alle saloner og i webshoppen
Opspar
7 %


Nu kan du igen nyde godt af Danmarks største grønne frisørkæde
Fejr genåbningen ved at booke en tid hos din lokale ZENZ-frisør! Siden den første salon åbnede tilbage i 1999, har den populære frisørkæde udmærket sig ved at have helt særligt fokus på miljø og sundhed. Alle frisørsaloner følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje, og ZENZ vil orientere løbende via hjemmesiden, hvad der forventes af dig i relation til Covid-19.

Unikt håndværk og fokus på kvalitet
Hos ZENZ er der stort fokus på kvalitet og solidt håndværk og frisørkæden har vundet adskillige priser for det gode arbejde, der karakteriserer alle kædens saloner samt for arbejdet med at udvikle de sunde og bæredygtige produkter. Find dig godt tilrette i frisørstolen hos ZENZ, og lad de dygtige frisører sørge for, at dit hår bliver smukt og sundt, mens du nyder en friskbrygget økologisk kaffe eller te.

Forkæl dig selv med lækre produkter fra ZENZ Organic
I ZENZ’ webshop kan du købe luksuriøse skønhedsprodukter, der fremhæver naturlig skønhed uden at skade mennesker eller miljø. Du finder et stort udvalg af lækre og bæredygtige hårprodukter, milde og allergivenlige cremer samt naturlige makeup-produkter uden tilsætningsstoffer. Alle produkterne er udviklet af professionelle og testes på daglig basis af frisører, stylister og makeup-artister verden over. Denne knowhow og passion danner grundlag for den ekstremt høje kvalitet og multifunktionalitet, du vil opleve i alle ZENZ Organics produkter.

Husk, at du opsparer 7 %, hver gang du besøger ZENZ frisørsaloner, og når du køber lækre produkter i webshoppen.