Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

Tivoli

Gør brug af dine fordele, hver gang du køber entré, turpas og Tivolikort via linket.

Hele Danmarks favoritforlystelser
Danmark er velsignet med en lang række sjove, spændende og flotte forlystelsesparker. Men ingen af dem har helt samme status som Tivoli i København. Her har besøgende fra hele landet gennem generationer lagt vejen forbi for at prøve vilde forlystelser eller gå afslappende ture i den hyggelige have, der altid er smukt pyntet i årstidens farver. Der er masser af spændende events på programmet, og du kan se de kommende begivenheder i haven lige her.

Oplev den hyggelige uhygge i efteråret
Test dit mod i den fortryllende have, der i oktober og november er indhyllet i et væld af Halloween-inspirerede dekorationer og udsmykning. Tag børnene med i dagstimerne, og nyd en hyggelig dag med slik, ballade og overraskelser, eller kom efter mørkets frembrud, hvor monstre, zombier og spøgelser hjemsøger haven.

Brug dine fordele på entré og turpas
Som medlem af Tryg Overskud får du fordele, hver gang du køber entrébilletter, turpas, turpas plus og Tivolikort (forhenværende årskort) til Tivoli. Alt, du skal gøre, er at klikke dig ind via knappen nedenfor og bruge koden “tivoli2021”, når du bestiller. Det er meget vigtigt, at du benytter dig af præcist dette link, da det er din eneste adgang til fordele i Tivoli.