Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

The South Indian

Opspar 10 %, hver gang du spiser i en af de tilmeldte restauranter.
Opspar
10 %

Oplev det aromatiske og krydrede Chettinad-køkken
Det sydindiske Chettinad-køkken har sin oprindelse i den lille by Nedungudi 600 km fra Indiens fjerdestørste by Chennai. Et typisk Chettinad-måltid serveres på et bananblad, der fyldes med en lang række af forskellige, velduftende og krydrede retter. Sådan er oplevelsen af retterne på The South Indian også – dog har man valgt at skifte bananbladet ud med den lidt mere klassiske tallerken. Det er dog stadig autentisk sydindisk gastronomi, der med dens eksotiske krydderier virkelig gør indtryk på restauranternes gæster.

Ikke-vegetariske specialiteter lavet af gode råvarer
Det sydindiske køkken er faktisk overvejende vegetarisk. Det er Chettinad-køkkenet til gengæld ikke. Det er tværtimod kendt for lækre, krydrede kødretter tilberedt med eksotiske krydderiblandinger. Chettinad-gastronomi er særligt kendetegnet ved brugen af kapersbær, stjerneanis, laurbærblade, tamarind og – naturligvis – chili. Det giver et karakteristisk udtryk med en kraftigt krydret smag, der er kendt som noget af det ypperste inden for det indiske køkken. Du opsparer 10 %, hver gang du spiser på en af de tilmeldte restauranter.