Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

Telmore

Opspar 5 % første måned og herefter 3 % på alle Play-abonnementer fra 299,- og op.
Opspar
5 %

Saml din underholdning
Streaming er blevet en stor del af danskernes hverdag. Vi vil høre vores favoritmusik, se vores yndlingsserier og lytte til e-bøger, hvor og hvornår det passer os. Men det gode indhold er spredt på en lang række forskellige platforme, og det kan være en dyr fornøjelse ikke at gå glip af noget. Så hvorfor ikke samle det hele i dit mobilabonnement?

Stream løs, og spar penge hver måned
Telmore er meget mere end blot et mobilabonnement. Med Telmore Play får du nemlig adgang til streamingtjenester som HBO Max, TV 2 Play, Viaplay, Chapter og Netflix, så du kan se film og serier, lytte til lydbøger og meget mere som en del af dit mobilabonnement! Fri tale og adgang til 5G-netværk er altid inkluderet, og vælger du den store pakke, får du desuden streaming til en værdi af mere end 700 kr. – men du betaler kun 429 kr./md.

Danmarks bedste og hurtigste netværk
Telmore er en del af TDC Group, og med det følger adgang til TDC’s netværk, som er med til at give Telmores kunder Danmarks bedste dækning. Du kan med andre ord spare penge på at samle dine streamingtjenester ét sted og samtidig nyde godt af landets bedste mobilnetværk.

OBS: Du opsparer på alle Telmore Play-abonnementer fra 299,- pr. måned og opefter, og du får 5 % i den første måned og 3 % hver måned herefter. Dog kan du maksimalt optjene 40 kr. pr. regning.