Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

Taxi 4 x 27

Opspar 2 % på hver eneste taxatur.
Opspar
2 %

Kom sikkert frem med Nordens største taxaflåde

Taxakørsel er en nem og bekvem transportform, som de fleste af os har brug for fra tid til anden. Med Taxi 4×27 kan du udnytte dine fordele, når du frekventerer Nordens største taxaflåde, der bringer dig hurtigt og sikkert frem til din destination. Bestil med et par klik i appen, eller ring til callcentret, som er åbent 365 dage om året, så er taxaen hos dig på et øjeblik.

Effektiv transport uden om folkemængden

Taxaen er blevet et populært alternativ til den offentlige transport, fordi mange i denne tid har et ønske om at undgå større folkemængder. Taxaen kommer til tiden, kræver ingen tryk på stopknappen, og frem for alt så giver den dig frihed til at nyde din rejse i fred og ro uden en masse fremmede omkring dig.

Hurtig ankomst og god service

Taxi 4×27 er hos dig inden for 15 minutter. Det er et stålfast mål, de har sat sig, fordi din rejseoplevelse er det vigtigste, og ventetiden hører i højeste grad med til den oplevelse. Du kan ringe døgnet rundt hele året, og alle chauffører er uddannede i at yde god service og en altid fair behandling. Taxaerne kører i både København, Aarhus, Sønderborg, Odense, Svendborg, Kolding, Frederikshavn og Skagen. Hver gang du kører med Taxi 4×27, opsparer du 2 %.