Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

Room Service

Opspar 5 % ved første bestilling og herefter 2 %
Opspar
5 %

Gourmet-takeaway fra landets mest populære restauranter
Hos Room Service kan du bestille takeaway, og få det leveret direkte til din dør inden for blot en time. Room Service tilbyder et godt og bredt udvalg af mad fra nogle af de bedste og mest populære restauranter i København og Aarhus, som alle har udmærket sig gastronomisk.

Bliv virksomhedskunde, og få den bedste mad leveret til dit arrangement
Room Service har selektivt fokus på kun at indgå partnerskaber med restauranter, hvor både kvalitet og råvarer er i højsædet. Derfor finder du bl.a. restauranter som Sticks’n’Sushi, Kiin Kiin, Palæo, Kinome, Frankies, Gorm’s, Madklubben i det store udvalg. Som firmakunde hos Room Service, er det nemt og hurtigt at sikre premium forplejning til bl.a. møder, in-house kundebesøg og andre arrangementer. Room Service er din garanti for gourmet takeaway af høj kvalitet, leveret til tiden. Opret dig som virksomhedskunde her.

Hurtig levering direkte til døren
Hos Room Service vælger du selv leveringstidspunktet. Du kan enten vælge at bestille i god tid, hvis du allerede på forhånd ved, hvad du har lyst til at spise til aftensmad. Du kan også bestille, når sulten melder sig og få maden leveret inden for blot en time. Uanset, hvornår du vælger at få din mad leveret, bliver den bragt direkte til din dør.

Bestil din mad hos Room Service, og opspar 5 % første gang og herefter 2 % hver gang.