Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

Pernille Bülow

Opspar 6 %, hver gang du handler i butik eller webshop.
Opspar
6 %

Unik bornholmsk glaskunst
De fleste hjem har masser af glas. Vi bruger det hele tiden, og vi lægger i virkeligheden ikke særligt meget mærke til det. Medmindre, selvfølgelig, det er et stykke mundblæst glas fra Pernille Bülow. Siden 1985 har glaspusteriet i Svaneke produceret håndlavet glas med fokus på farver og enkle naturlige former inspireret af den bornholmske natur. Det giver et helt enestående udtryk, der gør din lampe, vase, lysestage og meget mere til et kunstværk i sig selv.

Bæredygtigt glas og Fairtrade-smykker med mening
Udover de helt klassiske håndpustede glas genbruger Pernille Bülow også alle de materialer, de overhovedet kan. De bliver bl.a. brugt i bæredygtige kollektioner som ReUse. Her er det affaldsglas fra virksomheden Novo Nordisk, der er blevet brugt til at lave nye, smukke produkter. Du kan også shoppe håndlavede Fairtrade-smykker, der er udformet i samarbejde med ghanesiske kvinder, som med dette initiativ har fået en mulighed for at drive virksomhed og stå på egne ben.

Besøg glaspusteriet, eller bestil online
På Glastorvet i Svaneke ligger det åbne værksted, hvor alle er velkomne til at komme og se glaspusternes arbejde. Her er det muligt at følge hele den spændende proces, glasset gennemgår i formgivningen af de mange designs. Du kan naturligvis også udforske de mange kollektioner online og bestille derfra. Du opsparer 6 % i både i den fysiske butik, og når du handler via webshoppen.