Osuma.dk

Opspar 5 % første gang og 2 % hver gang herefter
Opspar
5 %

Dagligvarer uden menneskemylder og kø
Særligt i disse tider kan det være til stor irritation at skulle bevæge sig ned i supermarkedet blandt en masse andre mennesker for at handle. Heldigvis tilbyder Osuma.dk et kæmpe udvalg af dagligvarer online. Så kan du foretage dine dagligvareindkøb fra lænestolen og få dem bragt lige til døren. Der leveres alle hverdage, og du er ikke tvunget til at købe for et minimumsbeløb.

Friskhedsgaranti på alle varer
Nogle tager måske deres forbehold, når det kommer til dagligvarer på nettet. Du udvælger jo ikke selv produkterne, så hvordan kan du være sikker på, at de lever op til dine krav? Hos Osuma er der garanti for friske varer. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med det, du har modtaget, så får du pengene retur. Du kan læse mere om minimumsholdbarheden på fx frugt og grønt, mejeriprodukter og kød lige her.

Nemt overblik og ugentlige tilbud
Du får hurtigt dannet dig et overblik over de mange varer i dit nye websupermarked. Klik rundt i de forskellige kategorier, og læg de varer, som du kender fra det almindelige supermarked, i kurven. Hver uge kan du finde de bedste tilbud i kollektionen Ugens tilbud, og første gang du handler, opsparer du hele 5 %. Derefter opsparer du 2 % hver gang.