Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

Nærvær

Opspar 10 % ved hvert besøg.
Opspar
10 %

Solbeskinnet terrasseservering med havudsigt
Nærvær ligger på første parket lige ved havnefronten på Christianshavn. Det giver restauranten en af byens absolut bedste udsigter, og gør det til en enestående oplevelse at spise og drikke på den hyggelige terrasse. Kombinationen af god mad og vin går op i en højere enhed, når det nydes til synet af solnedgang over Inderhavnsbroen og Nyhavn, og Nærvær har sørget for ekstra varmelamper og tæpper til de knap så solrige aftener.

Fokus på grønt og havets skatkammer
På Nærvær er den stilsikre indretning med store vinduespartier og specialdesignet belysning kombineret med et åbent køkken, hvor gæsterne kan følge med i retternes tilblivelse. Køkkenchef Camilo Rosas og resten af køkkenet fokuserer især på grønt, fisk og skaldyr, men der er som oftest også kødretter på den sæsonbestemte menu. Fælles for det hele er, at det er udvalgt med omtanke, så du får maksimal friskhed og smag, hver gang du er på besøg.

Omfattende udvalg af vine
Nærværs spændende retter suppleres af et stort univers med fantastiske vine fra hele verden fordelt på både rød, hvid og rosé. Du kan også overveje et glas champagne eller en af de mange spændende cocktails. Hver gang du besøger Nærvær, opsparer du 10 % til din Tryg Overskud-konto.