Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

Moodings

Opspar 5 % hver gang du handler
Opspar
5 %

Fokus på skandinavisk æstetik og sanseindtryk

På Moodings.dk finder du et helt univers af sanseindtryk og stemninger til den skandinaviske bolig. Ethvert hjem har sit eget udtryk, sine egne beboere og dermed sin egen hverdag og historie – og det er netop her, at identiteten og charmen i det enkelte hjem ligger.

Giv dit hjem et helt særligt unikt og personligt præg

Hos Moodings.dk er fokus på det personlige hjem, hvor praktiske funktioner, stemninger, æstetik samt sanseindtryk forenes og skaber de smukkeste og bedste rammer for den enkeltes liv. Hos Moodings.dk finder du et bredt og inspirerende designunivers, hvor du let kan håndplukke de designs, der kan give dit hjem et helt særligt og personligt præg.

Markedets bredeste udvalg og hurtig levering

Med et af markedets bredeste udvalg indenfor boligindretning, er Moodings.dk’s mål at forene den lille designbutik og det gigantiske stormagasin på én og samme platform. Sortimentet rummer en blanding af anderkendte danske møbel- og designbrands, et udpluk af upcoming designere, kunsthåndværkere og interessante internationale spillere. Moodings.dk stræber efter at give dig den bedste købsoplevelse, hver eneste gang du besøger deres univers.

Du opsparer 5 %, hver gang du handler på Moodings.dk.