Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

MENY Solrød

Opspar 2 %, hver gang du handler
Opspar
2 %

Lidt mere end bare et supermarked
Hvis man har brug for en enkelt liter mælk eller pludselig er løbet tør for juice, så går turen som oftest mod det nærmeste supermarked. Hvis man har brug for lidt mere? Så går man i MENY. Her bærer besøget nemlig præg af, at MENY er lidt mere end bare et supermarked. Sortimentets kvalitet og omfang suppleres af medarbejdere, der gør lige dét ekstra for din indkøbsoplevelse – og din madlavning.

Faguddannede, der holder af mad
MENYs købmænd har til daglig selskab af flere end 5.000 faguddannede slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. Det betyder, at din madlavning har de bedste forudsætninger, når du handler i MENY. Og det er uanset, om du skal lave retter fra bunden, bruge noget hurtigt eller gerne vil have MENY til at stå for det hele. Med MENY ud af huset kan du nemlig få lækre, færdiglavede retter til både de større fester og de mindre sammenkomster.

Brug dine fordele, når du handler
MENY har lavet den slags forretning, de gerne selv ville handle i. Det kan du nu få gavn af, når du handler i MENY i Solrød. Her får du både et af landets største udbud af ferskvarer som kød og fisk, smagfulde delikatesser, ost, frugt, grønt og vin – og så opsparer du 2 % på alle dine køb.