KettlebellShop

Opspar 10 % hver gang du handler

Tiderne skifter. Normalt betyder januar måned proppede fitnesscentre med mere eller mindre motiverede gæster, der skal have smidt julens overskydende fedt. Januar 2021 er lidt anderledes. Fitnesscentrene må desværre holde lukket, og det betyder, at mange ikke får den friske start på året, de havde håbet på. Eller hvad? Masser af danskere har nemlig fået øjnene op for hjemmetræning, og til det formål er KettlebellShop helt ideelt.

Hjemmetræning med kettlebells

Ikke alle er vant til at røre sig med brug af kettlebells. Men det gør heldigvis ikke noget. Det er nemlig både sjovt, udfordrende og nemt at komme i gang! Kettlebells giver en dynamisk træningsform, der træner hele kroppen og er velegnet både til mænd og kvinder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for øvelserne, så med et par kettlebells i hjemmet, er fitnesscentret ikke længere så vigtigt.

Stort udvalg og hurtig levering

KettlebellShop har et bredt udvalg af kvalitetskettlebells fra eget støberi i en masse forskellige vægtklasser, der gør, at du kan starte med træningen både som rutineret fitnessudøver eller som helt ny. De har desuden Europas bedste konkurrence-kettlebells, og der er altid andre former for træningsudstyr som håndvægte, ringe, bånd, bolde og meget mere til særdeles fornuftige priser. Det meste kan sendes samme dag, som det bestilles, så gå på opdagelse i udvalget, og start hjemmetræningen allerede i morgen!

Husk, at du opsparer 10 % hver gang du handler hos KettlebellShop.