Hungry.dk

Opspar 15 %, første gang du bestiller
Opspar
15 %

Forkæl dig selv med aftensmad fra et nyt sted
Når vi endelig giver os selv lov til at tage den hurtige løsning på en hverdag eller hygge os lidt ekstra i weekenden, så vælger vi tit det, vi kender: pizza fra nede om hjørnet eller sushi fra det sted, vi altid bestiller hos. Men hvorfor ikke prøve noget nyt? Danmark har masser at byde på, når det kommer til gastronomi – også den hurtige af slagsen. Og heldigvis findes der et sted, hvor de mange muligheder i dit nærområde er samlet.

Takeaway fra mere end 1.800 restauranter
På Hungry.dk kan du bestille mad fra en lang række af tilmeldte restauranter, der laver saftige burgere, klassiske pepperoni-pizzaer, sunde sandwiches, lækker sushi og meget mere. Madstederne er fordelt over hele landet, så du burde kunne finde en spændende menu nær dig. Måske endda et sted du ikke kendte i forvejen?

Hurtigt, nemt og med fordele hver gang
At bestille mad via Hungry er ligesom det burde være – supernemt. Indast din adresse, og se alle restauranterne nærmest dig. Der er ofte ugentlige tilbud, hvor du fx kan spare 20 % på din ordre fra den lokale thai-restaurant eller være heldig at finde en Hungry deal, hvor du får en særmenu til en god pris. Du opsparer hele 15 % i cashback, første gang du bestiller mad via Hungry.dk. Herefter opsparer du 2 % hver gang.