Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

Happy Helper

Opspar hele 20 %, første gang du får gjort rent
Opspar
20 %

Få hjælp til støvet på hjemmekontoret
Den seneste tid har for de fleste budt på flere timer i hjemmet, end vi ellers har været vant til, og det er ikke altid lige nemt at motivere sig til at tørre støv af eller støvsuge nullermænd. Giv dig selv et pusterum, og lad andre stå for rengøringen af dit hjem. Det er meget mere ligetil end du tror.

Danmarks nemmeste måde at bestille rengøring på
Happy Helper er en nem og hurtig måde at booke rengøring af dit hjem på. Det tager faktisk kun et par minutter at bestille hjælp fra en Happy Helper. Du indtaster blot den dato, du har brug for rengøring til, antal m2 på din bolig og dit postnummer. Herefter har du mulighed for at booke en af de kvalificerede, søde og smilende rengøringshjælpere. Det eneste, du behøver for at kunne bestille, er en smartphone eller en computer.

Forårsrengøring, flytning eller festoprydning
Happy Helpers kan hjælpe med alle former for rengøring. Fx hvis du gerne vil have hjælp til en ordentlig slutrengøring, når du skal flytte, eller du bare ikke orker at rydde op efter en fest. Du kan naturligvis også bare booke en helt almindelig rengøring af dit hjem, og det kræver ikke det store af dig. Du stiller blot rengøringsmidlerne til rådighed, så ordner den venlige hjælper resten. Første gang du bestiller rengøring fra Happy Helper, opsparer du hele 20 %.