Har du tilmeldt dig Tryg Overskud før d. 29. oktober 2020? Så skal du tilmelde dine betalingskort igen. Læs mere.

eesy

Opspar 10 % hver måned.
Opspar
10 %

Bare mobil – intet overflødigt fyld
Der findes masser af mobilabonnementer, hvor du får streaming, musik, lydbøger eller andet underholdning inkluderet i dit abonnement. Sådan er det ikke med eesy – det er bare mobil. Her behøver du ikke vælge mellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld, du betaler ekstra for, men alligevel aldrig bruger. Priserne starter fra 99,- pr. måned, og der er ingen oprettelse, ingen gebyrer, ingen binding og ingen overraskelser med småt.

Bedste dækning og hurtigste net
eesy er en del af Nuuday, hvilket betyder, at de kan tilbyde Danmarks bedste mobilnetværk. eesys abonnenter er op til 60 % hurtigere end brugerne af andre mobilnetværk, så de slipper for ventetid, og samtidig er dækningen fra TDC-netværket det bredeste og mest stabile i landet. Alle abonnementer giver fri tale og data, der kan bruges i såvel Danmark som på dine rejser i EU. Når du er medlem af Tryg Overskud, får du samtidig 10 % af dit abonnement direkte ind på din konto hver måned.

Black Week med mobil til halv pris
I anledning af Black Week har eesy ekstra gode priser på alle tre mobilløsninger. Du får nemlig priser fra 49 kr. de første 3 måneder og herefter 99 kr./md., når du tilmelder dig som ny kunde hos eesy inden 30. november.