Chapter

Opspar 10 % hver måned

Få det bedste ud af hjemmetiden med Chapter

Det er dansk vinter. Vejrudsigten i søndags lovede landsdækkende sne, men nu er det tirsdag, og det grålige, grødede sjap, der ligger i vejkanten, inviterer ikke ligefrem til at finde kælken frem fra, ja, hvor end det nu var, vi gemte den væk sidste gang. Heldigvis har Chapter masser af underholdning til de grå vinterdage, og udvalget i det boglige slaraffenland indeholder spændende titler for hele familien!

Læs i lænestolen, eller lyt på gåturen

Mange danskere opholder sig af gode grunde meget hjemme for tiden. Mange måske også lidt mere end de har lyst til. Derfor er det ganske belejligt, at Chapter giver adgang til et enormt univers af spændende bøger i alverdens genrer som krimi, sport, historie, romantik og meget mere! Så kan du sætte dig til rette i lænestolen med en e-bog eller lytte til din yndlingsforfatter som lydbøg, når du går tur i det grålige sjap. Chapter er for børnefamilier især populært grundet det store udvalg af børnebøger, så underholdningen for de mindste går også som en leg, selv hvis kælken må blive indendørs i næste uge igen.

Fleksibelt medlemskab

Som familie er det rart at kunne deles om et abonnement. Det kan du med Chapter Two eller Chapter Family, hvor du får flere brugerei dit abonnement. Men hvis du kun læser eller lytter meget lidt eller som supplement til dine fysiske bøger, kan du også vælge Chapter Flex som er helt unikt på markedet. Her får du 12 timers forbrug hver måned, og får du ikke brugt alle timerne, så bliver resten automatisk overført til næste måned. Med Chapter vælger du selv den løsning, der passer bedst til dig. Og uanset hvad du vælger, opsparer du 10 % hver eneste måned til din Tryg Overskud-konto.