BOCOPENHAGEN

Opspar 4 % hver gang du handler

Køb dine julegaver hos Bang & Olufsen


Hos BOCOPENHAGEN kan du købe det nyeste inden for Bang & Olufsen både online og i den fysiske butik på Frederiksberg. Teamet bag BOCOPENHAGEN har tilsammen 103 års erfaring i branchen til trods for, at de kan kalde sig et af Danmarks yngste Bang & Olufsen teams.

Udforsk de nye produkter i den populære Beoplay-serie eller bliv inspireret af den nye smukke Golden Collection


Beoplay er Bang & Olufsens serie af bærbare Bluetooth højttalere og hovedtelefoner, der både rummer in-ear og over-ear-versioner. Fælles er, at de er lavet i et eksklusivt design, hvor lyd og udtryk er hovedfokus. Udover at lyden er i topkvalitet, er udvalgte hovedtelefoner også udstyret med fremragende støjreduktionsteknologi, ANC, som du selv slår til eller fra med en enkelt berøring. På den måde kan du frit fordybe dig i en god lydbog, din yndlings podcast eller musik, og lukke omverdenen ind igen, når du ønsker.


I forbindelse med Bang & Olufsens 95 års fødselsdag har BOCOPENHAGEN lige nu en helt særlig kollektion med deres mest ikoniske produkter i et smukt guld design. Den luksuriøse nye signaturfarve komplementeres af naturmaterialer som træ, marmor og læder og kaster ekstra glans på en række af vores mest succesfulde produkter og tidløse designs.


Få kompetent vejledning og penge direkte ind på din Tryg Overskud-konto


Med afsæt i mange års erfaring og viden om Bang & Olufsen produkter, er teamet klar til at vejlede dig til den bedste løsning. De er 100 % opdaterede på al ny avanceret teknologi indenfor billede og lyd og giver sig god tid til en gennemgang, når du besøger butikken. Køb dine julegaver hos BOCOPENHAGEN, og få 4 % direkte ind på din Tryg Overskud-konto, hver gang du handler – uanset om det er via deres webshop www.bocopenhagen.dk eller i den fysiske forretning på Frederiksberg.